PROPUNERE DE SPONSORIZARE

deductibil din impozit

  • Legea sponsorizăriI
  • Legea 32/1994 spune ca sponsorizarile pot fi deduse din impozitul datorat statului . Astfel:

● Firmele care plătesc impozit pe profit își pot deduce sumele sponsorizate din valoarea acestuia în limita a 0,5% din cifra de afaceri (maxim 20% din impozitul datorat).

● Microîntreprinderile care plătesc impozit pe venit își pot deduce sumele sponsorizate din acesta în limita a 20% din valoarea impozitului datorat în fiecare trimestru în care au înregistrat sponsorizări.

 

  • SA VORBIM IN CIFRE

Ai o firmă impozitată la venit și dorești să susții A. C. S. Megaforce Rally Team . În ultima săptămână a trimestrului, stii cam ce venituri a avut firma si estimezi că urmează să plătești aproximativ 5.000 de lei impozit. 

Semnezi un contract de sponsorizare pentru suma de 1.000 RON și direcționezi această sumă prin Ordin de Plată până în ultima zi lucrătoare a trimestrului. 

Când vine momentul ca firma ta să plătească impozitul, contabilul completează în declarația către ANAF un impozit de doar 4.000 RON (80% din 5.000 RON), diferența de 1.000 RON fiind dedusă în baza OP-ului de mai sus. 

Poți face asta în fiecare trimestru în aceleași condiții.

  • CUM SE FACE

Pasul 1 : Descarci contractul de sponsorizare de aici.

Pasul 2: Semnezi contractul, ni-l trimiti la office@clubrally.ro si faci plata in contul IBAN RO58BRDE040SV98394350400 deschis la BRD pana cel tarziu in ultima zi a trimestrului.

Pasul 3: Ii dai contabilului o copie a dovezii platii iar acesta va scadea suma sponsorizarii din totalul impozitului datorat statului si va deduce suma cand calculeaza si completeaza declaratia de impozitare.

Pasul 4: Depui pana la data de 25 ianuarie a anului urmator, formularul 107: ” Declaratie informativa privind beneficiarii sponsorizarilor ” aferenta anului in care ai inregistrat sponsorizarile, o singura declaratie pentru toate sponsorizarile facute.

Sustine automobilismul
Sportiv

Daca vrei sa ni te alaturi, sa ne sustii in proiectele noastre, daca vrei sa sustii un echipaj, daca esti pasionat de raliu… , Directioneaza 20% din impozitul pe profit datorat statului.

ACS MEGAFORCE RALLY TEAM BACAU 

Str. Vasile Alecsandri nr.39

CIF: 32616972

CIS: BC/A2/00015/2015

CONT IBAN:  RO58BRDE040SV98394350400  deschis la BRD Bank

Multumim tuturor sponsorilor nostri ce au fost si mai sunt alaturi de echipajele noastre
in Campionatul National de Raliu