" Ca sa fii un mare campion, trebuie sa crezi ca esti cel mai bun.
Daca nu esti, prefa-te "

ACS MEGAFORCE RALLY TEAM BACAU numar de inregistrare fiscala 32616972, inregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult nr: 090405038 din data de 14.05.2019 si certificat de identitate sportive BC/A2/00015/2015, cu sediul in Bacau Str. Chimiei nr.1, avand Cont IBAN RO58BRDE040SV98394350400 deschis la BRD Bank, Reprezentata de catre Constantin Cristian Barbu cu functia de Presedinte si Sergiu Chiraples Secretar General. 

ACS MEGAFORGE RALLY TEAM BACAU

Afiliata la FEDERATIA ROMANA DE AUTOMOBILISM (FRAS) cu drept de reprezentare la AGA 

Este o organizatie sportiva non-profit, infiintata in 2015, pornind de la ideia de a crea un club functional, reprezentativ pentru pasionatii de automobilism. Printre membri clubului fac parte si vechi piloti ce au concurat si au facut istorie in anii 80: 

* Vasile Barbu campion nat 1989 Grupa A

Legende

1989 Raliul Ceahlaului cu un traseu de 288 km si 11 probe speciale (4 asfalt si 7 macadam), clasamentul la grupa A, a fost castigat de Vasile BarbuVictoras Patriche din Bacau, ei reprezentand CJAK Neamt pe un Olcit Club – privat.

Asociatia sportiva este sustinuta de CLUBRALLY  ce s-a nascut ca hobby intr-un garaj din Bacau in 2019 cu dorinta de a construi structuri de securitate pentru propriile noastre masini de competitie. In cele din urma, a fost consolidata ca companie in 2022. In prezent SC CLUB RALLY SRL este in plina dezvoltare urmad ca in viitorul apropiat sa putem oferii structuri de siguranta si instalare cu cea mai recenta tehnologie de fabricatie CNC, desing si scanare 3D.

Planuri de viitor

Ca si proiecte de viitor pe langa prezenta echipei la Campionatul National de Raliu, Asociatia si-a propus infiintarea unei scoli de pilotaj sportiv; defensiv dar si de karting pentru copii de toate varstele.

Motosport

Sportul cu motor poate juca un rol important in societate. Kartingul este sportul perfect pentru copiii si ce isi doresc activitati in aer liber, activitati ce cresc adrenalina si spiritul competitional. 

Prezenta la etape

Impactul vizual al acestui sport este de 100% deoarece se desfasoara in tate regiunile Romaniei, startul in aceste etape de campionat se da in cele mai mari orase din tara.

Campionatul National de Raliu 2023

Anul acesta Asociatia pregateste un echipaj legitimat in cadrul clubului care vor participa la Campionatul National de Raliu editia 2023.

Campionatul National se va desfasura in 9 judete din tara, fiecare organizator pregateste cate o
etapa de campionat pe durata a 2-3 zile dupa cum urmeaza:

Raliul Bucovinei (Suceava)
Raliul Harghitei
Raliul Aradului
Raliul Argesului
Raliul Sibiului
Raliul Moldovei (Bacau)
Raliul Iasului
Raliul Transilvaniei
Raliul Brasovului

participare

Echipajele din Bacau au luat si vor lua startul alaturi de echipaje consacrate cum ar fi: Titi Aur, Simone Tempestini, Bogdan Marisca, Valentin Porcisteanu, etc. Piloti ce au fost si sunt campioni nationali.

Sportivi in Club cu licenta FRAS

  • BARBU CRISTIAN # 1533
  • CHIRAPLES SERGIU # 1909
  • CATANA CATALIN # 1941
  • BARBU VASILE # 2223
  • VASILIU FLORIN # 2791
  • RACOVITA CLAUDIU # 3890

Ai absolvit o scoala de pilotaj / copilotaj, doresti sa te transferi sau vrei sa te inscrii sportiv la clubul Megaforce Rally Team Bacau, completeaza cererea si trimite la office@clubrally.ro

COMUNICATE & DOCUMENTE

Vrei sa te alaturi ca sportiv?

Ai absolvit o scoala de pilotaj / copilotaj, doresti sa te transferi sau vrei sa te inscrii sportiv la clubul Megaforce Rally Team Bacau, completeaza cererea si trimite la office@clubrally.ro

Ford Fiesta ST150

Dacia Logan 8V CUPA

Ford Fiesta ST150

Ford Focus ST 2.5 turbo

Ford Fiesta 1.6